LUKSUSPOSER

DEN ULTIMATIVE LUKSUS

 

Luksusposer er den ultimative luksus i forhold til branding af din virksomhed. De fuldender din kundes købsoplevelse med følelsen af noget ekstraordinært og lækkert.

Mange har den opfattelse at det er dyrt at købe luksusposer til din virksomhed, men det behøver det ikke at være. Vi har meget konkurrence dygtige priser og har dag-til-dag levering af vores standardposer.

Kontakt vores sælgere for mere information.

Fra 1. januar koster det 4 kr. når en kunde får en pose
med i forbindelse med sit køb.

Læs mere om afgifter og lovgivning

om bæreposer her.

Luksusposer-standard.jpg
Luksusposer-sorte.jpg

FORMER OG FARVER

En luksuspose er en pose lavet af papir. Men i modsætning til en almindelige papirspose, er papiret i en luksuspose af kraftigere kvalitet. 

Du kan få posen designet præcis som du ønsker. Vi kan levere flere forskellige kombinationer af håndtag og tryk-kvalitet.

Vidste du at vi har en designafdeling der kan hjælpe dig med at skabe præcis det udtryk du ønsker? Vi kan også hjælpe dig med en 3D design af dit ønskede layout så du ser det før du godkender til tryk.

En luksuspose kan have mange forskellige funktioner. Ud over den åbenlyse, kan posen også fungere som en fin gavepose eller en flot emballage for dit produkt.

Spørg din sælger om hvilke muligheder der er for præcis dit produkt og ønsker.

DE EKSTRA DETALJER

 

Vidste du at du også kan købe et regnslag til din luksuspose? Det gør det muligt at bruge posen flere gange og samtidig beskytter det også produktet der ligger nede i luksusposen.

Find regnslag til luksusposerne her

Luksusposer-regnslag.jpg